O nama

O nama

Marcom je firma koja je započela s djelovanjem samim početkom 2021. godine u Slavonskom Brodu. 

Osnovna djelatnost firme je prodaja boja i lakova, fasadnih sustava, a u ponudi su i hidroizolacijski materijali za građevinarstvo, silikoni, soboslikarski pribor, te materijali za strojno žbukanje.

Povjerenje je ono čemu težimo u odnosu s klijentima pa su nam tako dobavljači samo provjereni proizvođači, a nabrojati ćemo samo neke od njih: Texo, OX, Jub, Knauf, Rigips, Wurth,Sitolor, Comensal,Saint Goban i mnogi drugi…

 

O nama stranica3

Strategija i razvoj

U razvoju i poslovnom napredovanju osnovni cilj je ostaje nepromijenjen – usmjerenost prema kvaliteti proizvoda i usluga.

Naša ponuda

Dizajn bez naslova - 2021-04-15T162737.332

Suha gradnja

Naša tvrtka je centar suhe gradnje, stoga ćete u našem asortimanu pronaći gipskartonske ploče, profile, mase za gletanje i izravnavanje, vijke, tiple, te ostali potreban asortiman za suhu gradnju.

Dizajn bez naslova - 2021-04-15T162948.082

Fasadni sustavi

Toplinska izolacija fasada je najvažniji dio toplinske izolacije objekta jer najviše utječe na mikroklimatske uvjete boravka u unutarnjim prostorima. Sve potrebno za toplinsku izolaciju potražite u Marcomu!

Dizajn bez naslova - 2021-04-15T163058.659

Boje i lakovi

Velika ponuda raznovrsnih boja i lakova za profesionalnce ili hobiste. Sve potrebno za obavljanje uređenja, renovacije ili izgradnje objekata pronaći ćete u Marcomu, na adresi Sjeverna vezna cesta 87!